Psykolog til reduceret pris

Mange børn og unge oplever, at bekymrende tanker kan fylde så meget, at de forhindres i at gøre ting, som de har lyst til, eller tidligere har kunne gøre. Ønsker du ikke, at angst og/eller depression fortsat skal begrænse dig, så kan du få hjælp til at bekæmpe dem hos mig.

Mit navn er Imann, og jeg er 25 år. Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2019, og arbejder nu hos Cool Kids – Børne- og Ungdomspsykologisk Klinik, hvor børn og unge kan få behandling til forskellige udfordringer.

Eftersom jeg er nyuddannet, tilbyder jeg individuelle konsultationer til en reduceret pris. Jeg tilbyder behandling til problematikker som angst, depression og skolevægring, som jeg gennem mit praktikforløb har fået stort kendskab til. Jeg har skrevet speciale om Cool Kids programmet og behandlingsudbyttet hos en af mine Cool-Kids grupper. Jeg har desuden deltaget i et lovende forskningsprojekt, kaldet Back2School, som har til hensigt at hjælpe børn og unge med bekymrende skolefravær tilbage i skole.

Der er både mulighed for at samtalerne kan foregå i Cool Kids klinikkens lokaler på Vesterbro eller i Roskilde.

Telefon: 31318981
Mail: info@coolkidsprogram.dk