Databehandling

Vi passer på dine oplysninger

Vi vil gerne sikre os, at dine oplysninger bliver opbevaret og behandlet så sikkert som muligt. Derfor har vi opdateret vores systemer, så de lever op til den nye europæiske persondataforordning, den såkaldte General Data Protection Regulation, som også kaldes GDRP. Herunder kan du se mere om, hvordan og hvorfor vi behandler personoplysninger.

Kontaktformular og venteliste

Når du udfylder vores kontaktformular på hjemmesiden, kommer dine oplysninger ind i vores ventelistesystem. Dette system er sikret, så ingen andre end de vedkommende medarbejdere i klinikken har adgang til dine oplysninger. Vi bruger oplysningerne fra kontaktformularen til følgende:

  • Dine kontaktoplysninger (navn, mail og tlf.nr.) bruges til at sende et bookinglink til dig samt til at sende invitationer til gruppeforløb, hvis du har sat kryds i ”gruppeforløb” eller ”ved ikke” under behandlingsforløb.
  • Barnets navn og alder bruges til at målrette invitationer til jer, så vi kun inviterer jer til gruppeforløb for barnets aldersgruppe.
  • Valg af behandlingsforløb bruges til at målrette vores mails til dig. Hvis du kun sætter kryds i ”individuelle konsultationer”, sender vi dig ingen invitationer til gruppeforløb. Hvis du sætter kryds i ”gruppeforløb” eller ”ved ikke”, sender vi dig invitationer til relevante gruppeforløb.
  • Valg af by bruges til at målrette vores invitationer til dig, så du primært bliver invitereret til gruppeforløb i den valgte by.
  • Beskrivelsen af dit barns udfordringer bruges til at målrette vores tilbud til jer.

Hvis du ikke længere ønsker at stå på vores venteliste, kan du afmelde dig ved at skrive en mail til info@cool-kids.dk.

Bookingsystem

Når du har udfyldt kontaktformularen modtager du en mail med et bookinglink, hvor du kan finde ledige tider i klinikken og booke en tid. Når du booker en tid, kommer dine oplysninger ind i vores terapeutbookingsystem, som er et krypteret system, hvor det kun er vedkommende medarbejdere, som har adgang til oplysningerne. Det er også i dette system, at psykologen tilføjer journalnotater, som ikke læses af andre end den vedkommende psykolog. Vi bruger oplysningerne fra bookinglinket til følgende:

  • Dine kontaktoplysninger (navn, mail, tlf.nr. og adresse) bruges til at sende fakturaer til jer, samt til at kontakte jer i andre relevante situationer.
  • Det er valgfrit, om du vil indsætte en beskrivelse af dit barns udfordringer, men det er en fordel, fordi beskrivelsen vil blive brugt til at forberede psykologen/terapeuten på jeres samtale.
  • Det er valgfrit, om man vil indtaste barnets cpr.-nummer. Dette er kun nødvendigt, hvis I er medlem af sygeforsikring danmark. Hvis I som medlemmer af danmark indtaster barnets cpr.-nummer, indberetter vi automatisk samtalen til sygeforsikring danmark.

Nyhedsbrev

Vi udsender en gang i mellem et nyhedsbrev med informationer om andre arrangementer i klinikken. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet når du udfylder kontaktformularen. Det er altid muligt at afmelde sig nyhedsbrevet øverst i mailen eller ved at skrive til info@cool-kids.dk.

Dataansvarlig

Ansvarlig for behandling af data i klinikken:

Søren Benedikt Pedersen
Hersegade 8
4000 Roskilde

Databehandleraftaler

Vi har indgået aftaler med alle de samarbejdspartnere, som behandler data for os, for at sikre os, at databehandlingen lever op til de nye EU-regler om persondatabehandling, og altså at dine oplysninger bliver opbevaret og behandlet sikkert og fortroligt. Herunder finder du de indgåede aftaler med vores 3 samarbejdspartnere 3kontakt, one.com og terapeutbooking.

Cookies