Gratis foredrag: Et ungdomsliv uden stress

Kom og få konkrete værktøjer til at undgå stress

Føler du dig også ofte eller af og til stresset? Så har du noget til fælles med 47% af gymnasieelever ifølge en undersøgelse fra  Center for Ungdomsstudier. Flere og flere unge udtrykker nemlig at være stresset i dag. Men hvad skyldes det, og hvad kan du gøre for at undgå at blive ramt af det moderne ”stress-fænomen”?

Psykolog Solveig Wandall fortæller om, hvad stress egentlig er og hvorfor unge føler sig pressede på flere måder end tidligere generationer. Vi ser på udfordringer ved vores tids stigende medieforbrug, præstationer, perfektheds-kultur og problemet med altid at være “på”. Derudover får du konkrete værktøjer og øvelser som du kan drage direkte ind i din hverdag, til hvordan du kan undgå stress.

Solveig arbejder til daglig som psykolog i egen praksis, i Stressforeningen og i Coolkids København hvorfra hun har særlig erfaring med stress og anti-stress interventioner. Hun har specialiseret sig i forløb for børn/unge med stressudfordringer. Tidligere har Solveig arbejdet i privat praksis, samt på Maersk hvor hun har udviklet stressforløb og stået for forebyggende arbejde med stress på virksomheder

Roskilde:
Mandag den 25. februar 2019 kl.17.30 – 19.00
Hersegade 8, 4000 Roskilde

Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.
Tilmeld dig på info@cool-kids.dk