Har du mange bekymringer?

At være bekymret eller angst er en helt normal reaktion, og noget alle mennesker kender til. Alligevel kan de bekymrende tanker eller genertheden fylde så meget, at det overtager ens liv og forhindrer en i at gøre de ting man ønsker. Hvis det sker, er det en rigtig god idé at opsøge hjælp til at få det bedre.

Mit navn er Cecilie, og jeg vil meget gerne lytte til dig og hjælpe dig.

Jeg er 25 år, nyuddannet psykolog og har siden september 2019 været tilknyttet klinikken Cool Kids – børne- og ungdomspsykologisk klinik, som er et sted, der netop arbejder med børn og unge, der har disse udfordringer.

Til en reduceret pris kan jeg tilbyde dig en rådgivning baseret både på min egen erfaring som ung, samt det jeg har med mig fra min uddannelse og min ansættelse i Cool Kids klinik. Jeg vil give dig et sikkert og trygt rum at tale i og vil gøre mit bedste for at lære dig at forstå dine følelser, og give dig den hjælp, du har brug for.

Der er både mulighed for at samtalerne kan foregå i Cool Kids klinikkens lokaler på Vesterbro eller i Roskilde.
Så hvis du tror dette kunne være noget for dig eller for dit barn, så tøv ikke med at ringe, eller skrive. Du er ikke alene!

Telefon: 31318981
Mail: info@coolkidsprogram.dk