Har du mange bekymringer?

Har du dage hvor dine tanker flyver rundt, og dine bekymringer bare buldrer derudaf hele dagen?
Bliver du ofte bange, flov eller ”hylet ud af den”, også i helt almindelige situationer?
Føler du dig ofte meget genert eller, at alle andre kigger på dig og holder øje med dig?

Så kan det være at du kæmper med en form for angst.

At være bekymret eller angst er en normal reaktion, og noget alle mennesker kender til. Alligevel kan de bekymrende tanker eller genertheden fylde så meget, at det overtager ens liv og forhindrer en i at gøre de ting man ønsker. Hvis det sker, er det en rigtig god idé at opsøge hjælp til at få det bedre.

Mit navn er Cecilie, og jeg vil meget gerne lytte til dig og hjælpe dig.

Jeg er 24 år, psykologistuderende og lige nu i praktik hos klinikken Cool Kids – børne- og ungdomspsykologisk klinik, som er et sted, der netop arbejder med børn og unge, der har disse udfordringer.

Hvis du er imellem 14-21 år, kan jeg til en reduceret pris tilbyde dig en rådgivning baseret både på min egen erfaring som ung, samt det jeg har med mig fra min uddannelse og Cool Kids klinikken. Jeg vil give dig et sikkert og trygt rum at tale i og vil gøre mit bedste for at lære dig at forstå dine følelser, og give dig den hjælp, du har brug for.

Der er både mulighed for at samtalerne kan foregå i Cool Kids klinikkens lokaler på Vesterbro eller i Roskilde.
Så hvis du tror dette kunne være noget for dig, så tøv ikke med at ringe, eller skrive. Du er ikke alene!

Telefon: 31318981
Mail: info@coolkidsprogram.dk