Cool Kids Club

Cool Kids Club

Cool Kids Club er for børn og unge der har gennemført Cool Kids Program eller været i et individuelt behandlingsforløb i Cool Kids Klinik. Ideen med Cool Kids Club, er at give børn og unge mulighed for fortsat at mødes, deltage i spændende arrangementer og bygge videre på de strategier, som barn og forældre er blevet introduceret til i behandlingsforløbet.

Arrangementer som vi planlægger:

Yoga for børn og unge

Formålet med yoga i sin klassiske form er i virkeligheden ‘at stilne sindets bevægelser’. De fysiske øvelser hjælper med at flytte opmærksomheden fra hoved og ned i kroppen, og gør det nemmere at slappe af og finde ro. Eva Ahrensburg vil med en legende tilgang tilpasset aldersgruppen undervise deltagerne i lettere fysiske øvelser og klassiske yogastillinger, få åndedrættet til at spille med og slutte af med en guidet afspænding. Eva Ahrensburg er uddannet cand. polit og yogalærer fra Dansk Yoga. Har 20 års erfaring med udviklingsarbejde på tværs af fag, sektorer og kulturer. Arbejder nu med sundhedsinnovation i Region Sjælland og er stærkt optaget af fremtidens velfærdsledelse. Eva har eget firma Move by Heart, hvor hun tilbyder kurser til teams omkring forandringsledelse samt yoga workshops og undervisning til forskellige målgrupper.

Vi arbejder i øjeblikket på at starte nye yogahold. Mere information følger snarest.

Sov godt

En del forældre til børn og unge med angstproblemer, oplever at deres barn har søvnproblemer. De oplever at barnet er anspændt og urolig, bekymrer sig og kalder, stiller mange spørgsmål, har svært ved at falde til ro om aftenen eller vågner i løbet af natten.

Vi vil derfor i samarbejde med fysioterapeut Bibi Ingerslev lave et tilbud til disse børn – og deres forældre. Det kan være en workshop eller et gruppeforløb over nogle gange med konkrete råd og strategier, som hjælper barnet med hurtigere at falde til ro om aftenen.

Social færdighedstræning

Vi laver småøvelser der handler om at styrke selvværdet og arbejder med kropssprog, stemmeføring og blikkontakt!

Medlemskontingentet koster 40,00 DKK om måneden og 200,00 DKK i indmeldelsesgebyr.

banner